O único fabricante de controlador de elevador e máquina de tração PM na China!

היתרונות של מעליות מנוע ללא גיר

07-08-2024

Liften zijn nu een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven geworden. De lift daarentegen is een fascinerend en fantastisch vervoermiddel.

Het is vergelijkbaar met een kleine opslagruimte. Een lift helpt bij het transporteren van producten of personen tussen verdiepingen. Liften maken opwaarts reizen eenvoudig.

Het helpt door tijd en moeite te besparen, en ze zijn ook snel en efficiënt. Traplopen is een vermoeiende en tijdrovende taak, daarom bieden liften een efficiëntere en snellere methode voor verticaal transport.

In dit artikel krijgt u een idee over motorliften zonder tandwieloverbrenging en de voordelen die u daaruit kunt halen.

Wat is een tandwielloze motorlift?

Een tandwielloze motorlift is een lift waarvan het wiel rechtstreeks is verbonden met de elektromotor. Omdat er geen tandwielen zijn in liftmotoren zonder tandwieloverbrenging, kunnen ze kleiner zijn dan liftmotoren met tandwieloverbrenging.

Voordelen van tandwielloze motorliften

Liften zonder tandwieloverbrenging winnen aan populariteit vanwege hun talrijke voordelen: liften met overbrenging. Deze zijn niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar ze hebben ook tal van extra functies die tandwielliften misschien niet hebben.

Laten we nu snel naar de voordelen kijken:

  1. Snel reizen

Deze lift helpt bij het snel verplaatsen van verdieping naar verdieping met een korte vluchtduur. Het resultaat is dat het u helpt kostbare tijd te besparen.

  1. Grote capaciteit

Het heeft een groot capaciteitsbereik voor zowel vracht- als passagiersgebruik. Het is dus in beide gevallen redelijk handig.

  1. Efficiënte kracht

De tandwielloze machine heeft een lange levensduur vanwege het unieke motorontwerp, dat zorgt voor een beter vermogen bij lage toerentallen.

De aandrijfschijven zonder tandwieloverbrenging hebben “U”-vormige groeven voor het vastgrijpen van touwen. Hierdoor wordt de tractie vergroot en kan de lift efficiënter bewegen.

  1. Ruimtevriendelijk

De traditionele noodzaak voor een machinekamer om de motor te installeren wordt geëlimineerd omdat de hele unit op de as wordt geplaatst vanwege het kleine ontwerp van het ontwerp.

  1. Werkt geweldig bij elke temperatuur

Ze kunnen werken onder een grote verscheidenheid aan temperatuurvariaties. Ze zijn bestand tegen extreem strenge winters en verzengende zomers.

  1. 100% veiligheid is verzekerd

Er zijn meerdere veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd en de technologie die wordt gebruikt om het systeem te verlaten na een storing is eveneens eenvoudig. Hierdoor zijn de passagiers verzekerd van het hoogste veiligheidsniveau.

  1. 24/7 service

Ze kunnen langdurig en met hoge snelheden werken omdat ze een lage weerstand hebben en minder warmte afgeven vanwege minder wrijving.

Het merendeel van de liften is 24 uur per dag, zeven dagen per week operationeel.

  1. Duurzaamheid is gegarandeerd

Fabrikanten kunnen tot 50% meer energie besparen en er zijn minder onderdelen betrokken bij de slijtage van de constructie.

Wanneer al deze factoren worden gecombineerd, wordt de algehele duurzaamheid vergroot.

Wat is het verschil tussen een tandwiellift en een tandwielloze lift?

Het grootste verschil tussen beide is de positie van het wiel. Bij liften met motorreductoren bevindt het wiel zich boven de liftschacht in de machinekamer, terwijl bij liften zonder tandwieloverbrenging het wiel zich boven de cabine bevindt en met de cabine meebeweegt.

Hoe snel kan een tandwielloze tractielift gaan?

Tractieliften zonder tandwieloverbrenging kunnen snelheden bereiken tot 600 meter per minuut en hebben een totale reisafstand van ongeveer 600 meter, waardoor ze de enige keuze zijn voor hoogbouwoperaties.


Obter o preço mais recente? Responderemos o mais breve possível (dentro de 12 horas)

Política de Privacidade